Van Waterschoot Koeltechniek logo

Bent u op zoek naar een airco installateur in Rotterdam? Van Waterschoot Koeltechniek levert onder meer airco’s en is werkzaam in regio Rotterdam. Een team dat bestaat uit vakkundige medewerkers beschikt over de kennis die nodig is om installatie te kunnen verzorgen. Voor zowel particulieren als bedrijven biedt een airco installatie enorme voordelen m.b.t. het binnenklimaat van een pand. Niet alleen is het bij warme temperaturen lastig uit te houden maar kan de kwaliteit van de lucht onbewust slecht zijn. Een airco biedt uitkomst. Wij zijn u graag van dienst en vertellen dan ook graag wat wij voor u kunnen betekenen!

Het belang van airconditioning die juist werkt

Het belang van airconditioning op zich is al groot, maar nog belangrijker is dat deze naar behoren werkt en dat deze doet wat het moet doen. Dat is niet alleen het verkoelen van de lucht. Een airco beschikt over meerdere functies en Van Waterschoot Koeltechniek biedt producten die van al deze gemakken zijn voorzien. Daarnaast bieden wij verschillende airco combinaties binnen panden, om zo de verschillende ruimtes optimaal te kunnen bedienen. Voor particulieren is het een goede oplossing om een aangenaam en prettig binnenklimaat te realiseren. Ook voor bedrijven is het een rendabele investering. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de productiviteit door hoge temperaturen met 30% vermindert: een airco stimuleert de productiviteit juist door hoge temperaturen tegen te gaan! Kort samen gevat regelt een airco de juiste temperatuur en luchtvochtigheid.

Van Waterschoot Koeltechniek is dé airco installateur in Rotterdam!

Van Waterschoot Koeltechniek is al 45 jaar specialist in koeltechnische installaties. Ook de airco valt daar onder en daarom verlenen wij ons uitstekend om daar de installatie van te verzorgen. Welke wensen u ook heeft, wij bieden een breed aantal diensten waarmee ons productaanbod geschikt is voor ieder soort bedrijf. Daarom bieden wij ook nog eens koel- en vriescellen, luchtbehandeling, koelmeubelen, klimaatbeheersing en service en onderhoud. Zo vindt u in ons altijd een airco installateur in Rotterdam die tegemoet kan komen aan al uw wensen!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Dan kunt u contact met ons opnemen. Contact opnemen kan simpelweg door middel van het contactformulier. Wij streven er naar uw verzoek tot contact zo snel mogelijk van reactie te voorzien. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u graag verder!