Van Waterschoot Koeltechniek logo

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in koelmeubelen is van Waterschoot Koeltechniek uw ideale partner. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in alles met betrekking tot koeltechnische installaties. Wij adviseren u hier dan ook graag over.

Zowel voor zakelijke als particuliere klanten installeren en onderhouden wij koelmeubelen. Voor advies, verkoop en plaatsing van uw koelmeubelen bent u bij Van Waterschoot Koeltechniek aan het juiste adres.

Kenmerken van koelmeubelen

Een koelmeubel heeft een aantal belangrijke kenmerken die vereist zijn zoals gebruiksgemak, prestaties (koelen, stabiliteit en verbruik) en uitstraling (de vormgeving kan bijdragen aan de verkoop). Van Waterschoot Koeltechniek levert koelmeubelen die geschikt in de horeca, supermarkten, zorginstellingen, en catering.

Het gaat erom dat een koelmeubel temperatuurvast is en een lange levensduur heeft. Dit beseffen wij ons als geen ander en daarom zijn wij dé specialist wat betreft koeloplossingen. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de wensen en behoeften van u als klant.

Service en onderhoud van uw koelmeubel

Bij ons staat de klant op de eerste plaats. Daarom kunt u ook voor service en onderhoud van uw koelmeubelen kunt u bij ons terecht. Wanneer u uw koelmeubelen goed laat onderhouden zult u merken dat ook de levensduur van uw koelmeubel verlengd wordt.

Wij bieden een snelle service en storingsdienst, 24/7 en 7 dagen per week. Heeft u een storing in een geplaatst koelmeubel of heeft u een vraag over het geplaatste product? Neem dan contact met ons op en een van onze monteurs helpt u graag zo snel mogelijk verder.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een van onze koelmeubelen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden door te nemen. Wij staan voor u klaar en zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.