Van Waterschoot Koeltechniek logo

Van Waterschoot Koeltechniek is gespecialiseerd in klimaatbeheersing in huis. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van duurzame koeltechnische installaties.

Klimaatbeheersing in huis is zeer belangrijk. Hierdoor is er constant sprake van schone binnenlucht. Dit is gezond, zorgt voor energie, en u kunt zich beter concentreren. Koeling en het zuiveren van lucht zijn hierbij cruciaal. Met behulp van onze koeltechnische installaties is dit echter een fluitje van een cent. We vertellen u graag meer over onze producten en de mogelijkheden.

Optimaal klimaat in huis creëren

U kent het vast wel. Het is thuis te koud of het voelt er juist benauwd, waarna het een tijdje duurt voordat de temperatuur optimaal is. Het juiste klimaat voor binnen is van belang voor het welzijn en de gezondheid van mensen. Wie zich fit voelt, zal productiever zijn.

Dankzij klimaatbeheersing kunt u per kamer of ruimte in huis het binnenklimaat optimaliseren. U zult zelden van iedere kamer tegelijk gebruikmaken. In zo’n geval is het prettig om het klimaat naar behoefte aan te passen. Het is natuurlijk zonde om de kachel aan te hebben in een ruimte waar niemand zich bevindt.

Service op maat

Naast het monteren van koelinstallaties en luchtbehandelingssystemen kunt u bij ons ook rekenen op uitstekende service en onderhoud. Onze storingsdienst is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers kunnen bij ons terecht. Kiest u voor Van Waterschoot Koeltechniek, dan kiest u voor een klimaatbeheersing die fulltime in orde is.

Meer informatie over klimaatbeheersing in huis? Neem contact op!

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om het klimaat in uw huis zo aangenaam mogelijk te maken. Wij staan voor u klaar en zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien!