Van Waterschoot Koeltechniek logo

Wanneer u een koelcel wilt kopen bent u bij Van Waterschoot Koeltechniek aan het juiste adres. Wij kunnen verschillende soorten installaties in diverse afmetingen stekker-klaar voor u opleveren. Daarnaast geven we u graag advies en verzorgen we de service en het onderhoud op onze apparatuur. Bent u op zoek naar een ander koelmeubel? Ook dan is Van Waterschoot uw partner!

Koelcel op maat kopen

nieuwbouw koel-vriescel

Wilt u een koelcel bij ons kopen? Dan komen wij deze uiteraard graag voor u monteren en stekker-klaar opleveren. Dit noemen wij het ‘All in One’ principe. Wilt u alleen de installatie of de panelen laten leveren en monteren? Uiteraard is dat ook mogelijk. Wij leveren graag service op maat, zowel letterlijk als figuurlijk. U kunt een vries- of koelinstallatie namelijk in elke gewenste maat laten leveren en monteren.

Onze koel- en vriescellen worden opgebouwd uit standaard panelen met een breedte van 30, 60, 90 en 120 centimeter. Met een marge van 30 centimeter kunt u dus elke gewenste grootte creëren. Ook kunt u de panelen in verschillende diktes kopen. U kunt kiezen uit 6, 8, 10 en 14 centimeter. Houdt bij uw keuze rekening met de gewenste isolatiewaarde. Uiteraard zijn ook de draai- en schuifdeuren leverbaar in de benodigde breedtes en hoogtes. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende soorten deuren. Denk bijvoorbeeld aan automatische deuren.

De diensten van Van Waterschoot

Bij het kopen van een koelcel gaat u waarschijnlijk niet over een nacht ijs. Uiteraard voorzien wij u daarom graag van een betrouwbaar en bruikbaar advies vooraf. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij pro-actief meedenken over uw wensen en eisen. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor overige producten, zoals airconditioning– en luchtbehandelingssystemen. Voor een beeld van onze werkzaamheden kunt u ook alvast een kijkje nemen in onze fotogallerij.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het kopen van een koelcel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en helpen u graag verder.