Van Waterschoot Koeltechniek logo

Wanneer u op zoek bent naar koeltechnische installaties voor uw woning of bedrijf is het belangrijk om te kijken naar kwaliteit. Hiervoor bent u bij Waterschoot Koeltechniek aan het juiste adres! Wij hebben namelijk op het gebied van koeltechnische installaties al meer dan 40 jaar ervaring in het installeren- en onderhouden van deze installaties. Wij hebben een groot assortiment aan koelmeubelen. Denk hierbij aan koelkasten voor uw bedrijf, maar ook koelwerkbanken, koelwandmeubelen, diepvrieseilanden, een vrieswerkbank of een pizza werkbankkoeling. Wilt u weten wat het best bij uw bedrijf of vraagstelling past? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

Onze diensten

Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten waar wij al ruim 40 jaar ervaring in hebben. We hebben ons gespecialiseerd in verschillende diensten, namelijk:

  • Nieuwbouw
  • Luchtbehandeling
  • Koelmeubelen
  • Airconditioning

Voor particulieren en bedrijven

Van Waterschoot koeltechniek levert koeltechnische installaties aan zowel zakelijke klanten als particulieren in de omgeving van Ridderkerk. Beide klanten vragen om een individuele benadering. Het is niet waarschijnlijk dat u in uw huis een grote koelcel laat aanleggen, dit is bij een bedrijf al een heel ander verhaal. Wij adviseren u daarom graag over een oplossing die bij u en uw situatie past.

Een goede koeltechnische installatie vraagt om goed onderhoud. Om de levensduur van uw apparaat of installatie te waarborgen kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Het werkgebied dat wij daarbij hanteren bestaat uit de steden Rotterdam, Den Haag, Vlissingen, Eindhoven en alle andere omliggende plaatsen.

Service koeltechnische installaties

Service staat bij ons hoog in het vaandel en is één van onze grootste krachten. Wij vinden onze klanten namelijk minstens zo belangrijk als het daadwerkelijke verkopen. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Wij kunnen daardoor snel schakelen bij storingen en calamiteiten. Om altijd en zo snel mogelijk van al onze diensten gebruik te maken kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Onze hooggekwalificeerde Stek monteurs zorgen ervoor dat uw installaties zo snel mogelijk weer operationeel zijn.

Van Waterschoot koeltechniek

Wij zijn specialist in koeltechnische installaties. Zowel bij zakelijke- als particuliere opdrachtgevers. Onze klantgerichte instelling staat garant voor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers, op basis van vertrouwen. Lees hier waarom een samenwerking met Van Waterschoot Koeltechniek een uitstekende keuze is. Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op!