Van Waterschoot Koeltechniek logo
Airconditioning

Bent u op zoek naar een bedrijf dat onderhoud kan leveren aan uw airco? Dan bent u bij Van Waterschoot Koeltechniek aan het juiste adres. Met al ruim 45 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van duurzame koeltechnische installaties. Onze medewerkers kunnen u altijd op de juiste manier van dienst zijn, en zijn vakkundig in het uitvoeren van service en onderhoud.

Service en onderhoud door Van Waterschoot Koeltechniek

Het uitvoeren van airconditioning onderhoud voorkomt problemen en storingen. Waardoor u optimaal kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Wij raden aan om het uitvoeren van onderhoud aan uw airco minimaal eens per jaar te laten doen. Hier komen verschillende werkzaamheden bij kijken, onder andere het bijvullen van de airco maar ook het schoonmaken van de filters. Het service- en onderhoudsprogramma van Van Waterschoot Koeltechniek is zeer efficiënt, dit betekent dat u 7 dagen per week, 24 uur per dag contact met ons kan opnemen. Doordat wij beschikken over een eigen storingsdienst, kunnen wij u altijd zo snel mogelijk van dienst zijn. Daarnaast beschikken wij over hoogwaardige STEK monteurs. Dit betekent dat wij ons altijd onderscheiden op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

Airconditioning voor zowel particulier als zakelijk

Wij bij Van Waterschoot Koeltechniek kunnen airconditioning in iedere soort woning leveren. Wenst u airco in uw flat, appartement of vrijstaande woning? Geen probleem! Ook beschikken wij over verschillende combinaties binnenshuis zodat u in iedere ruimte van uw woning kan genieten van uw airco. Bent u op zoek naar airconditioning voor uw kantoorpand? Ook hier helpen wij u graag verder. Neem contact op en maak een afspraak, zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken voor airco in uw bedrijfspand!

Interesse in onderhoud laten doen aan uw airco? Neem contact op

Wilt u meer weten over het aanschaffen van een nieuwe airco, en het bijbehorende onderhoud wat wij u te bieden hebben? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan gemakkelijk door het contactformulier in te vullen. Van Waterschoot Koeltechniek denkt graag met u mee en voorziet u altijd van de beste oplossingen!

  Contact*

  Voornaam:

  Achternaam:

  Adres

  Straat:

  Postcode:

  Plaats:

  Telefoon

  E-mail*

  Bericht*