Van Waterschoot Koeltechniek logo

Om de capaciteiten van het personeel optimaal te benuttigen dient de werkgever voor een prettig klimaat te zorgen. Afhankelijk van de weeromstandigheden verschillen de maatregelen die u kunt nemen om deze tegen te gaan. Bijvoorbeeld in de zomer wanneer de temperatuur toeneemt is het belangrijk om het kantoor koel te houden. Een van de koeltechnische oplossingen die Van Waterschoot Koeltechniek op kantoor biedt is airconditioning. Waarom airco met name van belang is op kantoor? Dat vertellen wij u maar al te graag!

Behoudt productiviteit door middel van een aangenaam binnenklimaat

Airco valt zonder meer onder kantoormeubilair. Om het werk naar behoren uit te kunnen voeren dient het binnenklimaat hierop te zijn ingericht. Uit meerdere onderzoeken naar productiviteit op het werk kan gehaald worden dat deze door hoge temperaturen met 30% vermindert. Niet alleen dekt airco de temperatuur, maar ook klachten zoals sufheid en hoofdpijn kunnen voorkomen worden door airconditioning met de mogelijkheid tot luchtbehandeling. Om dit te voorkomen kunt u een airco op het kantoor laten installeren door Van Waterschoot Koeltechniek. Met 45 jaar ervaring in de koeltechniek weten wij u als geen ander van dienst te zijn!

Hoog rendement door te investeren in airco voor op kantoor

Een simpele rekensom laat zien hoeveel u vooruitgaat door te investeren in airconditioning voor op het kantoor. De kosten voor een airco op het kantoor worden gecompenseerd door het rendement wat de productiviteit u oplevert. Bovendien zit u nooit zonder werkende airconditioning. Ons service- en onderhoudsbeleid is namelijk zeer efficiënt en u kunt dan ook 7 dagen per week en 24 uur per dag een beroep doen op Van Waterschoot Koeltechniek.

Meer weten? Neem dan contact op!

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening die Van Waterschoot Koeltechniek u kan bieden? Met de koeltechnische oplossingen die wij bieden verzekert u het welzijn van uw personeel en gaat ook uw bedrijf er op vooruit. Door middel van het contactformulier kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar!