Van Waterschoot Koeltechniek logo

Airco installaties vormen een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Een airco vormt de basis voor het scheppen van een aangenaam binnenklimaat. Onderzoeken hebben namelijk meermaals uitgewezen dat deze de productiviteit binnen bedrijven verbeteren. Als gevolg van hoge temperaturen daalt deze namelijk met maar liefst 30%. Ook als particulier is dit een goede reden om een airco in huis te halen. Werkt u van huis uit of wilt uw energieniveau niet laten verstoren? Het is dan van groot belang dat u de installatie van uw airconditioning op juiste wijze uit laat voeren. Kies voor een professionele airco monteur die u een juiste locatie voor de airconditioning aanwijst. Op deze manier kunt u de capaciteiten optimaal benutten. Graag vertellen wij u waarom!

Waarom schakelt u een STEK monteur airco in?

Een goed begin is het halve werk. Door een airco monteur in te schakelen die verstand van zijn vak heeft bent u te allen tijde verzekerd van een optimaal werkende airconditioning. Is een monteur in het bezit van een STEK certificaat? Dat betekent dat deze gekwalificeerd is om werkzaamheden op kwalitatief, veilig en duurzaam niveau uit te voeren. De stichting richt zich op het terugdringen en voorkomen van vervuiling in zowel de indirecte als directe omgeving. Indien u moet voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van milieu doet u er goed aan een STEK monteur in te schakelen. Daarnaast duidt het bezit van dit certificaat op professionele uitvoering van werkzaamheden.

Het belang van een correct gekozen combinatie

Afhankelijk van het aantal ruimtes en grootte van het pand zijn er diverse combinaties mogelijk. Tot het productaanbod behoren verschillende soorten airco’s. Om een efficiënte werking van de airco te realiseren dient de correcte locatie uitgekozen te worden. Naast de installatie is een airco monteur tevens in staat om service en onderhoud uit te voeren, wat minstens zo belangrijk is. Door de airco goed te onderhouden verlengt u de levensduur en blijft deze naar behoren te werken. Wij adviseren u dan ook om een airco monteur in te schakelen die verstand van zaken heeft en u heeft gedekt op ieder gebied. Van Waterschoot Koeltechniek is al meer dan 45 jaar specialist in koeltechniek en staat altijd voor u klaar!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de diensten van Waterschoot Koeltechniek? Graag verzoeken wij u dan om contact met ons op te nemen! Dit doet u door middel van het contactformulier. Maak een afspraak en wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn. Graag staan wij voor u klaar en kijken wij uit naar een succesvolle samenwerking!