Van Waterschoot Koeltechniek logo

U heeft de term luchtbehandelingskast vast wel eens voorbij zien komen, maar vraagt zich nu af wat dit precies is? Van Waterschoot Koeltechniek legt het u graag uit, wij zijn de specialist op het gebied van het installeren en onderhouden van duurzame koeltechnisch installaties. Schone lucht is van groot belang, met name op de werkvloer. Tevens stelt de arbodienst vandaag de dag niet voor niets hoge eisen aan onder andere de luchtverversing op kantoren. Om klachten als sufheid en hoofdpijn te voorkomen en om de productiviteit te verhogen wordt het gebruik van een luchtbehandelingskast zeker aangeraden. Wij vertellen u graag wat een luchtbehandelingskast precies is!

Wat is luchtbehandeling?

Luchtbehandelingskasten zijn er in vele verschillende soorten en maten. Maar wat doen ze precies? Kort gezegd is luchtbehandeling het behandelen van de binnenlucht, zoals het verversen en verwarmen van lucht, be- en ontvochtigen en het koelen van lucht. Doordat de lucht eerst wordt gezuiverd en zodanig wordt behandeld worden bacteriën, virussen en schimmels onschadelijk gemaakt.

Wanneer u gebruik maakt van een luchtbehandelingskast zal het binnenklimaat op een juiste en schone manier gereguleerd worden. Dit zal resulteren in meer energie, verbetering van de prestaties, een aangenaam binnenklimaat en geeft tevens een gevoel van comfort en gemak voor uw werknemers!

Waarom Van Waterschoot Koeltechniek?

Van Waterschoot Koeltechniek kan zorgen voor luchtbehandeling in onder andere ziekenhuizen, kantoren en tevens wooncomplexen. Met al ruim 40 jaar ervaring, kunt u rekenen op een vakkundige en professionele werkwijze. Wij werken met hoge kwaliteit, waarbij de tevreden klanten en het nastreven van de juiste oplossingen centraal staan! Naast het laten installeren van een luchtbehandelingskast, kunt u bij ons ook terecht voor het kopen, installeren en laten onderhouden van een airco. Neem contact met ons op en wij bespreken graag alle mogelijkheden!

Interesse in een luchtbehandelingskast? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een luchtbehandelingskast nu u weet wat dit precies is en wat het belang van het gebruik is? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord!

  Contact*

  Voornaam:

  Achternaam:

  Adres

  Straat:

  Postcode:

  Plaats:

  Telefoon

  E-mail*

  Bericht*