Van Waterschoot Koeltechniek logo

Schone lucht is van groot belang, vooral op de werkvloer. Het houdt mensen gezond en alert. Niet op ieder kantoor is schone lucht zomaar voor handen. Als ramen niet open kunnen of niet iedere afdeling in de buurt van ramen is bijvoorbeeld. Waar haalt u dan schone lucht vandaan? Een luchtbehandelingskast is de oplossing.

Wat doet een luchtbehandelingskast?

Luchtbehandelingskasten zijn er in veel soorten en maten. Wat ze in ieder geval allemaal doen, is het bieden van zuivere lucht bij u thuis of op kantoor. Verder kan een luchtbehandelingskast worden ingezet voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan klimaatbeheersing, het verversen van de lucht en bevochtigen of juist ontvochtigen.

De voordelen

Arbodiensten stellen hoge eisen aan het werkklimaat op kantoren en andere gebouwen. Dat is niet voor niets, want schone lucht is belangrijk voor de gezondheid van werknemers. Een luchtbehandelingskast kan ervoor zorgen dat bacteriën onschadelijk worden gemaakt en schimmels verdwijnen. Daarnaast kan luchtbehandeling ook zorgen voor een aangenaam klimaat. Dit zorgt voor verbeterde prestaties en gezonde en energieke werknemers.

Voor elk wat wils

Of u nu schone lucht wenst in uw huis of op kantoor, voor iedere situatie is er wel een passende oplossing. Van Waterschoot Koeltechniek heeft een breed assortiment aan luchtbehandelingsunits. Van een kleine woning tot een kantoor van een miljoenenbedrijf, wij kunnen iedereen van verse lucht voorzien. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Luchtbehandelingskast laten plaatsen

Het plaatsen van een luchtbehandelingskast is specialistisch werk. Bij ons profiteert u bovendien van ruim 40 jaar ervaring in het plaatsen van allerlei soorten koeltechnieken. We plaatsen uw luchtbehandelingskast graag voor u. Maar wij gaan verder. Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor al het onderhoud aan uw luchtbehandelingssysteem.

Ons werkgebied

Van Waterschoot Koeltechniek is gevestigd in Barendrecht. Door deze centrale ligging, kunnen wij onze services aanbieden in een groot deel van het land. Van Amsterdam tot Eindhoven, van Vlissingen tot Den Haag. Wij komen graag bij u langs voor installatie, service en onderhoud. Maak een afspraak via 0180-61 39 84 of mail info@waterschootkoeltechniek.nl.