Van Waterschoot Koeltechniek logo

Waterschoot koeltechniek is onder andere een airco installatiebedrijf dat al 45 jaar koeltechnische installaties installeert.  Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap en expertise. Naast het installeren van airco systemen verhelpen wij ook storingen van uw airco. Wij zijn hiervoor 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Zo streven wij ernaar u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Wij regelen zowel airconditioning voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Airco installatiebedrijf voor particulieren

Als u een aangenaam en constant binnenklimaat in huis wenst kunt u gebruik maken van een airconditioning. Onze airco’s zorgen er niet alleen voor dat uw huis aangenaam koel is tijdens warme zomer dagen maar ook dat de lucht minder vochtig is. Hierdoor is er een uitermate aangenaam klimmaat voelbaar in uw huis. Een mooie extra van onze airco systemen is dat deze in de winter zelfs uw huis kunnen verwarmen. Hierdoor kunt u de temperatuur zo instellen als u wenst in zomer en winter tijden.

Airconditioning voor de zakelijke markt

In kantoorruimten mag een airconditioning zeker niet ontbreken. Want mensen werken en presteren beter in een optimaal werkklimaat. Dit komt omdat mensen zich beter kunnen concentreren en zich fijner voelen in een perfect binnenklimaat. Het kopen van een goed airconditioning systeem is daarom ook een uitstekende investering voor iedere kantoorruime. Onze airconditioning systemen zijn fluisterstil waardoor het uw werknemers niet zal storen als zij aan het werk zijn. Het is zelfs ook mogelijk de lucht te filteren van schadelijke stoffen door luchtbehandeling om het werkklimaat helemaal uitstekend te maken.

Heeft u interesse in een airconditioning systeem van Waterschoot?

Als u interesse heeft in een airco of een luchtfiltering installatie dan kunt u contact met ons opnemen. Ook bij storingen met uw huidige systemen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan spoedig bij u terug komen.