Van Waterschoot Koeltechniek logo

Airco kopen in Eindhoven

Wilt u een airco kopen in Eindhoven? Zoek dan niet verder. Waterschoot Koeltechniek is al 45 jaar specialist in koeltechnische installaties en voor airconditioning geldt dan ook niet anders. Kenmerkend voor Waterschoot Koeltechniek is de expertise onder haar medewerkers en een groot aantal tevreden klanten. Deze twee gaan hand in hand met elkaar en weten wij in Eindhoven toe te passen op de specifieke situatie van zowel particulier als zakelijk. Airconditioning is van groot belang voor het binnenklimaat van woning en bedrijfspand. Zo draagt een airco bij aan de gezondheid de luchtkwaliteit. Deze is bovendien bepalend voor de productiviteit van medewerkers. Wanneer u dus een airco in Eindhoven nodig heeft kunt u altijd rekenen op Waterschoot Koeltechniek!

Voordelen van een airco

Gezondheid staat voorop en zal door een airconditioning in stand worden gehouden. U heeft misschien niet direct door hoe slechte luchtkwaliteit van negatieve invloed op uw gezondheid kan zijn. Echter is wel direct merkbaar dat het de temperatuur op aangename hoogte kan brengen. Van Waterschoot Koeltechniek kan airconditioning in iedere ruimte installeren. Daarvoor zijn diverse combinaties mogelijk. Meer informatie over de functionering van een airco kunt u vinden op deze pagina. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te inventariseren en zullen u de beste en meest voordelige combinatie bieden!

Onderhoudsprogramma Waterschoot Koeltechniek

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor uw airco, maar ook voor de service en het onderhoud. Het service- en onderhoudsbeleid van Waterschoot Koeltechniek is zeer efficiënt: u kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag contact opnemen wanneer er sprake is van een storing of wanneer u vragen heeft. Van Waterschoot Koeltechniek verleent zich uitstekend voor service en onderhoud aan uw airco en wel hierom:

  • Een eigen storingsdienst;
  • Hooggekwalificeerde STEK monteurs;
  • Onderhoudscontracten;
  • Snelle service voor het op regiebasis uitvoeren van werkzaamheden;
  • Praktische voorraden om direct te kunnen leveren.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door middel van het contactformulier. Wij zullen na het ontvangen van uw contactverzoek zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.