Van Waterschoot Koeltechniek logo

Is het in uw slaapkamer of in uw woonkamer tijdens de zomermaanden wel eens onaangenaam warm? Gelukkig kunt u tegenwoordig overal in uw woning een airco laten installeren. Van Waterschoot Koeltechniek is een professioneel bedrijf in het installeren van duurzame koeltechnieken. Met onze ruim 45 jaar ervaring bieden wij u de juiste vakmanschap en expertise. Daarnaast staan wij elk moment van de dag voor u klaar voor onderhoud, maar ook voor vragen!

Airconditioning overal in uw woning

Er is niks vervelender dan op hete zomerdagen thuis te komen in een nog warmere woning. Voor een aangenaam en prettig binnenklimaat biedt een airconditioning de perfecte oplossing. Wij bij Van Waterschoot Koeltechniek kunnen een airco installeren in ieder type woning, van een flat tot een maisonnette, en van een vrijstaande woning tot een appartement! Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn in iedere ruimte van uw woning, wij bieden u verschillende combinaties voor binnenshuis. Naast de volledige installatie van uw nieuwe airconditioning bieden wij ook een storingsdienst en snelle service. Met betrekking tot het onderhoud werken wij met hooggekwalificeerde STEK monteurs en onderhoudscontracten. Het waarborgen van kwaliteit staat bovendien voorop binnen ons bedrijf.

Andere diensten van Waterschoot B.V.

Naast het installeren en onderhouden van airconditioning heeft Van Waterschoot Koeltechniek u nog andere diensten te bieden. Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de volgende diensten: nieuwbouw koel-/vriescel, luchtbehandeling, koelmeubelen en klimaatbeheersing. Wij bieden u altijd advies op maat en verrichten al onze diensten geheel naar uw wensen.

Interesse in een airco in uw woning?

Bent u geïnteresseerd in het laten installeren van een nieuwe airconditioning door Van Waterschoot Koeltechniek? Of wilt u meer weten over één van de andere mogelijke diensten? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien!