Van Waterschoot Koeltechniek logo

Geen horecagelegenheid kan zonder een goede koelcel. Koeling is immers de beste manier om zowel vers bereid als onbereid voedsel zo lang mogelijk eetbaar te houden. Maar of u nu een compleet nieuwe koelcel wilt of dat u alleen opzoek bent naar onderhoud, bij van Waterschoot Koeltechniek bent u aan het juiste adres.

Een koelcel laten plaatsen

Of u nu gaat om een kleine broodjeszaak of een enorme supermarkt, wij kunnen u voorzien van een koelcel die voldoet aan al uw behoeftes. Wij bouwen de nieuwe koelcel op uit panelen van 30, 60, 90 en 120 cm, met een hoogte van maximaal 210 cm. De panelen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende diktes, voor perfecte isolatie. Vrijwel ieder formaat koeling is dus mogelijk. Hierbij kunnen we ook een breed scala aan verschillende deuren bieden. Wij kunnen de cel voor u leveren, plaatsen en volledig installeren.

Onderhoud van de koelcel

Wie een koelcel bij ons bestelt, is verzekerd van goed onderhoud. Onze vakkundige storingsdienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u te helpen. Omdat we een eigen voorraad van materialen hebben, kunnen we snel handelen en ervoor zorgen dat uw koelcel ook echt koel blijft bij storing. Wij bouwen langdurige relaties op met onze klanten en uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Andere services

Naast koelcellen kunnen wij ook koelmeubelen aan u leveren. Wilt u liever het binnen klimaat van uw bedrijf goed op orde hebben? Ook dat kan door ons geregeld worden! Wij leveren en installeren namelijk ook airconditioning en luchtbehandeling oplossingen zoals WTW-units en luchtbehandelingskasten.

We komen naar u toe

Van Waterschoot Koeltechniek is centraal gevestigd in Barendrecht, nabij Rotterdam. Hierdoor kunnen we u landelijk van dienst zijn, in één of al uw vestigingen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.  U kunt tevens bellen naar 0180-61 39 84 of een mail sturen naar info@waterschootkoeltechniek.nl.