Van Waterschoot Koeltechniek logo

Wanneer u op deze pagina terecht bent gekomen, bent u misschien geïnteresseerd in koeltechniek, heeft u een brandende vraag of een koeltechnische uitdaging en zoekt u een specialist. In alle gevallen kunt u contact met ons opnemen! U kunt ons telefonisch bereiken via 0180-61 39 84 of u kunt mailen naar info@waterschootkoeltechniek.nl! Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet.

Specialist koeltechnische installaties

Mocht u toch graag wat meer achtergrondinformatie over Waterschoot willen of wilt u graag weten waarom een samenwerking met Waterschoot Koeltechniek de juiste keuze is, dan lichten wij dat graag even toe. Van Waterschoot Koeltechniek is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van diverse koeltechnische installaties. Met ruim 50 jaren op de teller is Van Waterschoot Koeltechniek een vertrouwd gezicht in de omgeving van Rotterdam.

Hoge klanttevredenheid

Of het nu gaat om onze zakelijke of particuliere klant, wij hebben klanttevredenheid heel hoog in het vaandel staan. Wij streven naar een langdurige klantrelatie omdat wij op deze manier op elk moment weten wat er bij onze klanten speelt en uitdagingen direct kunnen aanpakken. Wij kijken samen met onze klanten naar de juiste en meest efficiënte oplossingen.

Professionele installateurs

Van Rotterdam tot Den Haag, van Vlissingen tot Eindhoven. U komt onze professionele installateurs overal tegen. Onze specialisten zijn goed opgeleid en beschikken over de kennis, expertise en vaardigheden om u volledig te kunnen ontzorgen.

Spoedklussen

Daarnaast kun u ook voor spoedklussen contact met ons opnemen! Bel direct naar  0180-61 39 84 en wij helpen u graag verder!

Samenwerking met Van Waterschoot Koeltechniek

Airconditioning koeltechniek

Kortom, waarom een samenwerking met Van Waterschoot Koeltechniek een uitstekende keuze is:

  • Koeltechnisch gespecialiseerd;
  • Uitmuntende serviceverlening;
  • Ruim 45 jaar aan koeltechnische ervaring;
  • Prettig (centraal) gelegen in Rotterdam;
  • Direct contact voor spoedklussen;
  • Storingsdienst actief in heel Nederland;
  • Hoge klanttevredenheid;
  • Zowel zakelijk als particulier;
  • Volledige ontzorging.

Ervaar onze service- en dienstverlening zelf!

Volledig overtuigd van een samenwerking met Van Waterschoot Koeltechniek? Neem dan vooral contact met ons op! Wij denken graag met u mee en voorzien u van de beste oplossingen. Neem telefonisch contact met ons op via  0180-61 39 84  of mail naar info@waterschootkoeltechniek.nl. Wij begroeten u graag!