Van Waterschoot Koeltechniek logo

Heeft u een airco aangeschaft en wilt u deze laten installeren? In dat geval is Waterschoot koeltechniek uw ideale partner. Wij installeren al ruim 45 jaar koeltechnische installaties.  Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap en expertise. Naast het installeren van airco systemen verhelpen wij ook storingen van uw airco. Wij zijn hiervoor 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Zo streven wij ernaar u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Wij voorzien zowel particulieren als de zakelijke markt van airco service, en vertellen u hier dan ook graag meer over.

Airco laten installeren in huis

Als u een aangenaam en constant binnenklimaat in huis wilt kunt u een airco laten installeren door Waterschoot Koeltechniek. Onze airco’s zorgen er niet alleen voor dat uw huis aangenaam koel is tijdens warme zomer dagen maar ook dat de lucht minder vochtig is. Dit zorgt voor een uiterst aangenaam klimaat in uw huis.

Onze airco systemen kunnen uw huis in de winter tevens verwarmen. Hierdoor kunt u de temperatuur zo instellen als u wenst in zowel zomer als winter tijden.

Airco laten installeren op kantoor

In kantoorruimtes mag een goed airco systeem zeker niet ontbreken. Mensen werken en presteren nu eenmaal beter in een optimaal werkklimaat. Dit komt omdat mensen zich beter kunnen concentreren en zich fijner voelen in een perfect binnenklimaat.

Het laten installeren van een goed airconditioning systeem is daarom ook een uitstekende investering voor iedere kantoorruime. Onze airconditioning systemen zijn muisstil waardoor het uw werknemers niet zal storen als zij aan het werk zijn. Het is zelfs ook mogelijk de lucht te filteren van schadelijke stoffen door luchtbehandeling om het werkklimaat nog verder te optimaliseren.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u een airco laten installeren of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook bij storingen met uw huidige systemen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar en zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.