Van Waterschoot Koeltechniek logo

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van airconditioning? Dan bent u bij Waterschoot aan het goede adres! Wij plaatsen al 45 jaar duurzame koeltechnische installaties. Bij ons kunt u dus rekenen op ervaring, vakmanschap en expertise. Wij plaatsen zonder problemen airco’s in uw huis of kantoorpand. Naast het plaatsen zijn wij er uiteraard ook voor het onderhoud van uw airco. U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag contact met ons opnemen in het geval van een storing of bij vragen. Wij staan elk moment voor u klaar!

Waarom een Mitsubishi airco kopen?

Bij de aanschaf van een nieuwe airco raden wij u aan om een Mitsubishi airco te kopen. Een Mitsubishi airco staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom zult u weinig last hebben van storingen en kunt u uw airco zorgeloos gebruiken wanneer u deze nodig heeft. Mitsubishi produceert al meer dan 80 jaar airco’s van hoge kwaliteit en is mede daarom volgens ons de beste keuze. De units van Mitsubishi kunnen zowel koelen als verwarmen. Hierdoor zult u te allen tijde een prettige temperatuur in uw kamer of kantoor creëren. Hiernaast produceren deze airco’s weinig tot geen geluid en veroorzaken ze dus geen overlast.

Juiste temperatuur is cruciaal  

Het creëren van de juiste temperatuur kan cruciaal voor uw gemoedstoestand en productiviteit zijn. Niemand wordt er vrolijk van als het te warm of te koud is. Of denk eens aan uw kantoor; medewerkers zullen minder productief zijn als de werkomstandigheden niet optimaal zijn. Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat u niet meer terug wilt als u eenmaal een airco installatie heeft aangeschaft. Wij kunnen in iedere ruimte een airco installeren. Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Graag komen we bij u langs om de mogelijkheden te bekijken zodat wij u de voordeligste combinatie aan kunnen bieden.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op! Onze medewerkers staan u graag te woord of komen bij u langs.