Van Waterschoot Koeltechniek logo

Van Waterschoot Koeltechniek is dé airconditioning installateur in omgeving Barendrecht. Bij ons bent u al ruim 45 jaar aan het juiste adres voor het installeren van duurzame koeltechnieken. Wij zijn een professioneel bedrijf met de juiste vakmanschap en expertise. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo streven wij ernaar u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Van Waterschoot Koeltechniek regelt zowel airconditioning voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Airconditioning voor particulier en zakelijk

Tijdens de zomermaanden kan de temperatuur in uw woning of op kantoor wel eens flink oplopen. Een airconditioning zorgt dan ook voor een aangenaam en prettig binnenklimaat. Daarnaast voorkomt een airconditioning ook dat de lucht te vochtig wordt. Als dé airconditioning installateur kunnen wij bij Van Waterschoot Koeltechniek uw airconditioning installeren in iedere ruimte van elke woning. Voor elk type woning zijn verschillende combinaties mogelijk. Van Waterschoot Koeltechniek helpt en adviseert u graag over alle mogelijkheden. Wij bieden u altijd de beste en de meest voordelige combinatie! Ook voor de zakelijke markt kunt u bij Van Waterschoot Koeltechniek terecht. Van een enkel kantoor tot een groot aantal kantoren in verschillende afmetingen, wederom hebben wij altijd de beste oplossingen voor u!

Andere diensten van Van Waterschoot Koeltechniek

Naast het installeren van airconditioning heeft Van Waterschoot Koeltechniek u nog meer diensten te bieden. Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het onderhouden van airconditioning, nieuwbouw koel-/vriescel, luchtbehandeling, koelmeubelen en klimaatbeheersing. Onze specialisten zijn allemaal goed opgeleid en beschikken over de juiste kennis om alle diensten te verrichten volgens uw wensen en verwachtingen!

Bent u geïnteresseerd in dé airconditioning installateur?

Wilt u meer informatie over het laten installeren van een airconditioning door Van Waterschoot Koeltechniek? Of wilt u meer weten over één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op middels het contactformulier!