Van Waterschoot Koeltechniek logo
  • Het rozen pakhuys

Koelinstallatie bestellen en laten installeren? Dat doet Van Waterschoot Koeltechniek B.V. graag voor u! Wij kunnen verschillende soorten installaties in diverse afmetingen stekker-klaar voor u opleveren. Daarnaast geven we u graag advies en verzorgen we de service en het onderhoud op onze apparatuur. Bent u op zoek naar een ander koelmeubel? Ook dan is Van Waterschoot uw partner! Wij verkopen onder meer bedrijfskoelkasten, bedrijfsvries- kasten, koelwerkbanken, vrieswerkbanken, pizza werkbankkoeling, saladiaires, koeltoon- banken, koelwandmeubelen, diepvrieseilanden, ijsblokjesmachines en ontvochtigers.

Koelinstallatie: diverse mogelijkheden

Wilt u een koelinstallatie bij ons kopen? Dan komen wij deze uiteraard graag voor u monteren en stekker-klaar opleveren. Dit noemen wij het ‘All in One’ principe. Wilt u alleen de installatie of de panelen laten leveren en monteren? Uiteraard is dat ook mogelijk. Wij leveren graag service op maat, zowel letterlijk als figuurlijk. U kunt een vries- of koelinstallatie namelijk in elke gewenste maat laten leveren en monteren. Onze koel- en vriescellen worden opgebouwd uit standaard panelen met een breedte van 30, 60, 90 en 120 centimeter. Met een marge van 30 centimeter kunt u dus elke gewenste grootte creëren. Ook kunt u de panelen in verschillende diktes kopen. U kunt kiezen uit 6, 8, 10 en 14 centimeter. Houdt bij uw keuze rekening met de gewenste isolatiewaarde. Uiteraard zijn ook de draai- en schuifdeuren leverbaar in de benodigde breedtes en hoogtes. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende soorten deuren. Denk bijvoorbeeld aan automatische deuren.

Meer informatie

Wilt u direct een koelinstallatie of een ander koelmeubel kopen? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of contactformulier. Uiteraard voorzien wij u graag van een betrouwbaar en bruikbaar advies vooraf. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij pro-actief meedenken over uw wensen en eisen. Ook kunt u natuurlijk een keuze maken uit ons overige assortiment, zoals airconditioning- en luchtbehandelingssystemen. Voor een beeld van onze werkzaamheden kunt u ook alvast een kijkje nemen in onze fotogallerij.