Van Waterschoot Koeltechniek logo

Wilt u graag het klimaat binnen uw bedrijf optimaal beheersen? Of wilt u graag een nieuwe vriezer of andere koelinstallatie laten plaatsen om uw bedrijf verder uit te bereiden? Dan helpen wij u graag! Van Waterschoot Koeltechniek is úw adres voor koeltechniek in Breda!

Airconditioning

Een van de eenvoudigste manieren om het binnenklimaat van uw pand te beheersen is natuurlijk door de installatie van een airco. Van Waterschoot Koeltechniek levert airconditioningssystemen voor zowel particulieren als bedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring met het leveren en installeren van airco’s kunnen wij u altijd voorzien van een airconditioningssysteem op maat.

Koel- en vriescel

Heeft u een bedrijf en wilt u graag een nieuwe koel of vriescel aan laten leggen? Van Waterschoot Koeltechniek in Breda bouwt koel en vriescellen op maat! Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten deuren waaronder draai en schuifdeuren. Wilt u graag een grote koel- of vriescel laten bouwen en de installatie door een ander uit te laten voeren? Ook dat is voor ons geen probleem. Wij handelen namelijk geheel naar uw wens! Lees hier meer over de mogelijkheden.

Koelmeubelen

Als slager of vers leverancier is het natuurlijk belangrijk dat uw producten op de juiste temperatuur blijven. Van Waterschoot Koeltechniek levert daarom ook diverse professionele bedrijfskoelingen en koelmeubelen. Wilt u bijvoorbeeld graag een nieuw koelmeubel voor in uw supermarkt of winkel? Dan komen wij hem voor u plaatsen en installeren!

Professionele monteurs

Zoekt u naar een betrouwbare partner in koeltechniek in Breda? Dan bent u bij van Waterschoot Koeltechniek aan het juiste adres! Wij beschikken over diverse professionele en gecertificeerde monteurs die u graag helpen met alle soorten koeltechniek in Breda. Zo kunnen wij uw koeltechnische installaties altijd op de juiste manier onderhouden door middel van het afsluiten van een onderhoudscontract.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat Van Waterschoot Koeltechniek in Breda voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier! Wij gaan graag met u in gesprek om een passende oplossing te vinden voor uw bedrijf.