Van Waterschoot Koeltechniek logo

Een specialist in Koeltechniek in Eindhoven nodig? Van Waterschoot Koeltechniek heeft meer dan 45 jaar ervaring in het installeren van koeltechnische installaties!

Onze diensten

Wij leveren diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Hierbij moet u denken aan de nieuwbouw van koel of vriescellen, het aanbrengen van airconditioning en het installeren en onderhouden luchtbehandelingsinstallaties. Daarnaast verkopen en installeren wij ook verschillende soorten koelmeubelen.

Onderhoud aan koeltechniek in Eindhoven

Om ervoor te zorgen dat uw apparaat goed blijft werken is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Van Waterschoot Koeltechniek is niet alleen gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van diverse koeltechnische apparaten maar kan ze ook voor u onderhouden. Zo hebt u er zelf geen omkijken naar maar weet u wel dat het apparaat het altijd naar behoren blijft doen. Hebt u onverwacht een storing? Dan kunt u ons ook bellen!

Storingsdienst

Wij vinden het belangrijk om te zorgen dat wij een goede en lange relatie met onze klanten aangaan. Daarom streven wij er naar om de beste service te leveren. Dit doen wij door een storingsdienst aan te bieden. Wij hebben 7 dagen per week en 24 uur per dag een monteur voor u klaarstaan die u kan helpen bij het verhelpen van een storing aan al uw door ons geleverde apparaten. Zo leveren wij de beste service in koeltechniek in Eindhoven!

Waarom van Waterschoot Koeltechniek in Eindhoven?

Bij van Waterschoot Koeltechniek bent u altijd verzekerd van de beste service. Dit doen wij door middel van het inzetten van hoog gekwalificeerde monteurs en door snelle service te leveren. Om er voor te zorgen dat uw apparaat nooit te lang stil staat kunnen wij op zeer snelle termijn onderdelen leveren en vervangen. Dit is mogelijk door onze praktische voorraden. Daarnaast biedt van Waterschoot ook onderhoudscontracten. Zo bent u verzekerd van de beste service voor een goede prijs.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over onze services? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bellen op 0180-613984 of een e-mail sturen naar info@waterschootkoeltechniek.nl. Daarnaast kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Van Waterschoot Koeltechniek is uw graag tot dienst!