Van Waterschoot Koeltechniek logo

Koeltechniek in Tilburg

Van Waterschoot koeltechniek specialiseert zich in het installeren en onderhouden van koeltechnische installaties. Wij zijn gevestigd in de Randstad en daarom zeer centraal gelegen. Wij stellen ons onder meer beschikbaar in Tilburg. Het doel van onze dienstverlening is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze veelzijdige dienstverlening bestaat onder meer uit nieuwbouw, luchtbehandeling, koelmeubelen, airconditioning. Lees verder om meer te weten te komen over de diensten waarin wij gespecialiseerd zijn. Met ruim 45 jaar ervaring is Waterschoot Koeltechniek dé partner om uw koeltechniek in Tilburg te verzorgen!

Breed scala aan diensten voor koeltechniek in Tilburg

Van Waterschoot koeltechniek beschikt over de middelen om een groot aantal diensten te verzorgen. Als gevolg daarvan kunnen wij een groot aantal bedrijven van dienst zijn. Graag nemen wij u mee in onze wereld van koeltechniek in Tilburg en laten wij zien wat de mogelijkheden voor u zijn!

Nieuwbouw

Wij handelen geheel naar uw wens en daarom kunt u er zowel voor kiezen een gedeeltelijke installatie uit te laten voeren of het totaalplaatje door ons laten realiseren. Koel- en vriescellen kunnen op maat geleverd worden door te kiezen voor panelen op maat. Ook de draai- en schuifdeuren zijn leverbaar in verschillende breedtes en hoogtes! Wanneer u meer wilt weten kunt u deze pagina raadplegen.

Luchtbehandeling

De arbodienst stelt tegenwoordig hoge eisen aan luchtverversing op de werkvloer. Hiermee worden klachten als sufheid en hoofdpijn voorkomen. Om aan het welzijn van uw medewerkers bij te dragen en hun in een veilige en gezonde omgeving te laten werken, schakelt u Waterschoot Koeltechniek in. Onder luchtbehandeling vallen onder meer het verversen van de binnenlucht, verwarmen en het be- en ontvochtigen. Daarnaast is het tevens van cruciaal belang voor een prettig binnenklimaat op de werkvloer! Wanneer u meer wilt weten kunt u deze pagina bekijken.

Koelmeubelen

Koelmeubelen vormen de fundering voor werkzaamheden in vele sectoren. Zo vinden bedrijven in de slagerij, brood- en banketbakkerij en vishandel bijvoorbeeld vaak hun weg naar van Waterschoot Koeltechniek. Wij hebben de volgende koelinstallaties in ons assortiment:

 • Bedrijfskoelkasten
 • Bedrijfsvrieskasten
 • Koelwerkbanken
 • Vrieswerkbanken
 • Pizza werkbankkoeling
 • Saladiaires
 • Koeltoon-banken
 • Koelwandmeubelen
 • Diepvrieseilanden
 • IJsblokjesmachines
 • Ontvochtigers

Wanneer u meer wilt weten kunt u deze pagina raadplegen.

Airconditioning

Airco legt de basis voor een aangenaam binnenklimaat. Met airconditioning kunt u de ruimte namelijk verkoelen en op ieder gewenste temperatuur brengen. Airconditioning is zowel voor particulieren als zakelijke partners uitermate geschikt! Wanneer u meer wilt weten kunt u deze pagina raadplegen.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Dan zijn wij u graag van dienst voor iedere vorm van koeltechniek in Tilburg. U kunt direct een offerte aanvragen. Heeft u vragen met betrekking tot onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit doet u eenvoudig door het contactformulier in te vullen!