Van Waterschoot Koeltechniek logo

Koeltechnische installaties zijn onmisbaar voor uw woon- en werkcomfort. Denk aan airconditioning, luchtbehandeling, maar ook koelmeubelen of de bouw van een koelcel. Bent u in Rotterdam op zoek naar een betrouwbare koeltechniek installateur voor uw koeltechnische installaties? Dan bent u bij van Waterschoot Koeltechniek aan het juiste adres. 

Wat is koeltechniek?

 Koeltechniek omvat alle technische oplossingen om ruimtes en voorwerpen af te koelen en te zorgen dat ze koel blijven. Dit doen ze door warmte te onttrekken en de warmte er weer op een andere plek uit te stoten. De koeling in koeltechnische installaties vindt op twee manieren plaats:

  • Er wordt gebruik gemaakt van stoffen of voorwerpen die al een lage temperatuur hebben. Denk hierbij aan het gebruiken van water voor de koeling van een generator.
  • Het gebruiken van een warmtepomp, zoals ook in koelkasten wordt gedaan.

Koeltechnische installaties

Van Waterschoot Koeltechniek heeft ruim 40 jaar ervaring als installateur van koeltechnische installaties in Rotterdam. Door deze jarenlange ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren in vele koeltechnieken en kunnen wij zowel zakelijke als particulieren klanten van een gedegen advies voorzien. Zo heeft u altijd een passend advies en een koeltechniek die aansluit op uw wensen. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende installaties:

Airconditioning

Airconditioning wordt door de Nederlandse zomers nog vaak als overbodige luxe gezien. Een goed airconditioning systeem is echter niet alleen in de zomer essentieel, het draagt ook op koudere dagen bij aan een fijn binnenklimaat. Denkt u erover na om een airconditioning aan te schaffen, maar weet u niet wat er allemaal mogelijk is? Wij komen graag bij u langs om de opties en mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken.

Klimaatbeheer

Klimaatbeheer draagt bij aan een fijn woon- en werkklimaat. Slecht klimaatbeheer kan zorgen voor ongemakken als concentratieverlies, verspreiding van griep en benauwdheid. Zaken die niet meewerken als het gaat om het creëren van wooncomfort en een goede werksfeer. Onze installaties zorgen ervoor dat uw woning of kantoor altijd van een fris en gezond klimaat wordt voorzien.

Koelmeubelen

Bent u op zoek naar een koelmeubel? Of wilt u een koelcel laten bouwen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan koelmeubelen en bieden alles wat u voor uw bedrijf of woning nodig heeft. Wat dacht u van een op maat gemaakte koelcel, een gekoelde pizza werkbank of een simpele koelkast?

Koeltechniek installateur in Rotterdam

De afgelopen 40 jaar is van Waterschoot Koeltechniek een begrip geworden in Rotterdam als het gaat om koeltechniek installateurs. Het bedrijf is gevestigd in Barendrecht, waardoor onze installateurs een groot werkgebied rondom Rotterdam hebben. Wij kunnen daardoor snel op pad en u in geval van storingen of problemen snel van een koeltechniek installateur voorzien. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op middels de contactpagina of bel naar: 0180-613984.