Van Waterschoot Koeltechniek logo

Ben u op zoek naar een koeltechnische installatie voor uw woning of bedrijf? Dan heeft u in van Waterschoot koeltechniek Ridderkerk de juiste partij gevonden. Van Waterschoot koeltechniek Ridderkerk heeft ruim 40 jaar ervaring in het installeren –en onderhouden van koeltechnische installaties en is daarmee specialist op dit gebied.

Koeltechniek Ridderkerk: onze diensten

Doordat wij ruim 40 jaar ervaring hebben, kunnen wij u verschillende diensten aanbieden. Wij hebben ons echter gespecialiseerd in de volgende diensten:

Nieuwbouw

Wij kunnen de bouw van uw koelcel of vriescel volledig voor u verzorgen. U kunt daarbij kiezen voor het ‘all-in one’ principe. Dit houdt in dat de panelen, de installaties en de deuren van de koel- en vriescel helemaal compleet worden opgeleverd en gelijk stekker-klaar zijn. U kunt er echter ook voor kiezen om alleen de installatie of de panelen door ons te laten leveren of te monteren.

Luchtbehandeling

De Arbodienst vindt het erg belangrijk dat het binnenklimaat van uw bedrijf goed gereguleerd wordt. Hier worden dan ook hoge eisen aan gesteld. En terecht! Een slecht gereguleerd binnenklimaat kan zowel thuis, als op de werkvloer zorgen voor hoofdpijn, concentratieverlies en ziektes. Onze installaties zorgen voor een gezond en fris klimaat. Zowel op de werkvloer als bij u thuis.

Koelmeubelen

Wij hebben een groot assortiment aan koelmeubelen. Denk hierbij aan koelkasten voor uw bedrijf, maar ook koelwerkbanken, koelwandmeubelen, diepvrieseilanden, een vrieswerkbank of een pizza werkbankkoeling. Wilt u weten wat het best bij uw bedrijf of vraagstelling past? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

Airconditioning

Een airconditioning draagt bij aan wooncomfort en een fijn werkklimaat. Wilt u weten welke airconditioning het best bij u past én bent u op zoek naar de voordeligste keus? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Voor particulieren en bedrijven

Van Waterschoot koeltechniek levert koeltechnische installaties aan zowel zakelijke klanten als particulieren in de omgeving van Ridderkerk. Beide klanten vragen om een individuele benadering. Het is niet waarschijnlijk dat u in uw huis een grote koelcel laat aanleggen, dit is bij een bedrijf al een heel ander verhaal. Wij adviseren u daarom graag over een oplossing die bij u en uw situatie past.

Een goede koeltechnische installatie vraagt om goed onderhoud. Om de levensduur van uw apparaat of installatie te waarborgen kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Het werkgebied dat wij daarbij hanteren bestaat uit de steden Rotterdam, Den Haag, Vlissingen, Eindhoven en alle andere omliggende plaatsen.

Service koeltechniek in Ridderkerk

Service staat bij ons hoog in het vaandel en is één van onze grootste krachten. Wij vinden onze klanten namelijk minstens zo belangrijk als het daadwerkelijke verkopen. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Wij kunnen daardoor snel schakelen bij storingen en calamiteiten. Om altijd en zo snel mogelijk van al onze diensten gebruik te maken kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Onze hooggekwalificeerde Stek monteurs zorgen ervoor dat uw installaties zo snel mogelijk weer operationeel zijn.

Van Waterschoot koeltechniek Ridderkerk

Van Waterschoot koeltechniek is al ruim 40 jaar een begrip in omgeving Ridderkerk als het gaat om koeltechnische installaties. Ons bedrijf is gevestigd in Barendrecht en wij hebben dankzij de gunstige ligging een groot werkgebied rondom Rotterdam. Wij kunnen daardoor snel schakelen en u helpen bij al uw koeltechnische vragen en/ of spoedgevallen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op middels de contactpagina of bel naar: 0180-613984.