Van Waterschoot Koeltechniek logo

De temperatuur in uw woning of bedrijfspand kan soms flink oplopen, om deze reden is het kopen van een airconditioning geen overbodige luxe. Van Waterschoot Koeltechniek is een professioneel bedrijf in het installeren van duurzame koeltechnieken. Met ruim 45 jaar ervaring bieden wij u altijd de juiste vakmanschap en expertise. Het kopen van airconditioning brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo maakt het de temperatuur en luchtvochtigheid een stuk aangenamer, maar daarnaast is het in uw bedrijfspand ook bepalend voor de productiviteit van uw medewerkers.

Soorten airconditioning

Voor het kopen van een airco en het direct laten installeren bent u bij Van Waterschoot Koeltechniek zowel aan het juiste adres voor particulier als zakelijk gebruik. Heeft u al eens airconditioning in uw slaapkamer overwogen? Of in een andere ruimte in uw woning? Wij kunnen airconditioning installeren in iedere ruimte, daarvoor zijn binnenshuis verschillende combinaties mogelijk. Wij zullen eerst bij u langs komen om te kijken naar de mogelijkheden van airco binnenshuis. Naast een airconditioning voor uw woning, is het ook geen overbodige luxe voor uw kantoor! Van een enkel kantoor tot een groot bedrijfspand; Van Waterschoot Koeltechniek heeft altijd de beste oplossing.

Waarom Van Waterschoot Koeltechniek?

Van Waterschoot Koeltechniek is gevestigd in Barendrecht, maar ons werkgebied is vele malen groter. Wij installeren airconditioning in de omgeving van Amsterdam tot Rotterdam, en van Den Haag tot Eindhoven! Met onze 45 jaar aan ervaring bieden wij u ook een zeer efficiënt service- en onderhoudsbeleid, wij staan elk moment van de dag voor u klaar! Daarnaast werken wij altijd met een klantgerichte instelling en zorgen we ervoor dat u als klant tevreden bent met het eindresultaat.

Interesse in het kopen van een airconditioning?

Bent u geïnteresseerd in het kopen en het laten installeren van een airco bij Van Waterschoot Koeltechniek? Wij kunnen uw woning of bedrijfspand al voor een scherpe prijs van airconditioning voorzien. Neem contact met ons op middels het contactformulier! U kunt ons ook bereiken op 018 – 06 13 984 of per mail naar info@waterschootkoeltechniek.nl. Wij staan graag voor u klaar!