Van Waterschoot Koeltechniek logo

De zomermaanden zijn begonnen! Dit betekent dat de temperaturen erg op kunnen lopen. Ook in huis kan het hierdoor erg warm worden. Van Waterschoot Koeltechniek biedt hiervoor de oplossing! Wij kunnen namelijk een airco in huis installeren. Wij zijn een ervaren en professioneel bedrijf in het installeren van duurzame koeltechnische installaties. Graag vertellen we u meer over wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u een airco in huis wil laten plaatsen.

Airco installatiebedrijf voor particulieren

Tijdens de zomerperiode is het fijn om een aangenaam en constant binnenklimaat in huis te hebben. Hier kunnen wij voor zorgen door middel van airconditioning! Onze airco’s zorgen er niet alleen voor dat uw huis koel is, maar ook dat de lucht minder vochtig is. Hierdoor is er een uitermate aangenaam klimaat voelbaar in uw huis. Een mooie extra van onze airco systemen is dat u hier ook in de winter profijt van zult hebben. De systemen kunnen dan namelijk uw huis verwarmen! Hierdoor kunt u de temperatuur zo instellen als u wenst in zowel de zomer als winterperiode.

Onderhoudsprogramma

Nadat wij een airco in uw huis hebben geïnstalleerd kunt u ook bij ons terecht voor de service en onderhoud. Ons service- en onderhoudsbeleid is zeer efficiënt: u kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag contact opnemen wanneer er sprake is van een storing of wanneer u vragen heeft. Van Waterschoot Koeltechniek verleent zich uitstekend voor service en onderhoud aan uw airco en wel hierom:

  • Een eigen storingsdienst;
  • Hooggekwalificeerde STEK monteurs;
  • Onderhoudscontracten;
  • Snelle service voor het op regiebasis uitvoeren van werkzaamheden;
  • Praktische voorraden om direct te kunnen leveren.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een airco in huis? Of wilt u graag direct een airco laten installeren? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier!