Van Waterschoot Koeltechniek logo

Op zoek naar airconditioning in Delft of omgeving? Zoekt u dan niet verder, want u kunt dan uitstekend terecht bij de specialisten van Van Waterschoot Koeltechniek in Barendrecht. Zij weten namelijk als geen ander welke airconditioning u nodig heeft om het binnenklimaat van uw pand of woning in Delft te verbeteren. De adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van airco’s. Een passende en kwalitatief hoogwaardige airconditioning maakt niet alleen de temperatuur en luchtvochtigheid een stuk aangenamer, maar zal door de optimale werking ook zo min mogelijk energie verbruiken.

Werking airconditioning

Airconditioning werkt eigenlijk volgens een soortgelijk principe als een koelkast. De mussen vallen bijna van het dak en uw airco zorgt ervoor dat het binnen lekker koel blijft. Dit komt niet omdat een airco, zoals vaak wordt gedacht, koude lucht uitblaast, maar omdat de warme lucht wordt afgekoeld. Een airco maakt hiervoor gebruik van het natuurkundige principe dat verdamping ervoor zorgt dat warmte aan de omgeving wordt onttrokken. De koelvloeistof in de airco verdampt en neemt daarmee de warmte die door de koelbuizen stroomt weg. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat de ruimte lekker koel wordt en de zomerse temperaturen niet de overhand nemen. Wilt u meer weten over de werking van een airco? Bekijk dan de technische specificaties.

Arbeidsproductiviteit verbetert door airco

Uit onderzoek is gebleken, dat een hoge temperatuur op de werkvloer een zeer negatieve invloed op de arbeidsproductiviteit heeft. Ook het ziekteverzuim wordt hierdoor beïnvloed. Maar ook thuis zult u het op warme dagen prettig vinden als uw huiskamer, thuiswerkplek of slaapkamer tot een aangename temperatuur kan worden gekoeld. Op die manier zijn de warmste dagen van het jaar een stuk aangenamer en draaglijker.

Werkgebied: ook in Delft

Van Waterschoot Koeltechniek B.V. is gevestigd in Barendrecht maar werkt in het gehele land. In de regio Rijnmond en omstreken zijn we dagelijks bezig met het plaatsen, onderhouden en repareren van airconditioningsinstallaties, dus we zijn ook regelmatig in Delft aan het werk. Op zoek naar airconditioning voor in uw bedrijfspand of woning? Neem contact op met Van Waterschoot Koeltechniek!

Airconditioning voor bedrijven of particulieren

U bent bij ons aan het juiste adres voor de installatie van uw airco. Of het nu de installatie van een airco in uw bedrijfspand in Delft betreft, of in uw woning, onze ervaren en toegewijde monteurs zorgen voor een deskundige installatie van uw airconditioning. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u op het gebied van een airconditioning kunnen bieden, en hoe de installatie in uw bedrijfspand, winkel of woning in Delft in zijn werk gaat? Wij komen graag bij u langs in Delft of omgeving om de situatie te bekijken, en u van een passend advies en een gespecificeerde offerte te voorzien. Neemt u vrijblijvend contact op via onze contactpagina of belt u met 0180-613984. Wij zijn u graag van dienst!