Van Waterschoot Koeltechniek logo

Wilt u een airco voor uw woning of bedrijf aanschaffen in Ridderkerk? Dan bent u bij Van Waterschoot Koeltechniek aan het juiste adres. U bent niet alleen verzekerd van de allerbeste kwaliteit, maar u kunt ook genieten van een constante temperatuur in uw woning of bedrijfspand.

Een airco is niet alleen heel prettig op warme zomerdagen, maar het draagt ook bij aan een fijn werk- en leefklimaat. Het is zelfs bewezen dat de temperatuur en luchtvochtigheid van een ruimte van grote invloed zijn op uw concentratiespan. Bij een hoge temperatuur is uw concentratievermogen namelijk een stuk lager dan bij een fris klimaat. Naast kwaliteit is ons service- en onderhoudsbeleid zeer efficiënt. U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag contact met ons opnemen in het geval van een storing of bij vragen!

Zo werkt airconditioning

De mussen vallen bijna van het dak en uw airco zorgt ervoor dat het binnen lekker koel blijft. Dit komt niet omdat een airco, zoals vaak wordt gedacht, koude lucht uitblaast, maar omdat de warme lucht wordt afgekoeld. Een airco maakt hiervoor gebruik van het natuurkundige principe dat verdamping ervoor zorgt dat warmte aan de omgeving wordt onttrokken. De koelvloeistof in de airco verdampt en neemt daarmee de warmte die door de koelbuizen stroomt weg. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat de ruimte lekker koel wordt en de zomerse temperaturen niet de overhand nemen. Wilt u meer weten over de werking van een airco? Bekijk dan de technische specificaties.

Airco: zakelijk of particulier

Voor de installatie van uw airco bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een airco in uw bedrijfspand in Ridderkerk wil installeren, of bij u thuis. Een airco is er in vele soorten en maten, dus voor ieder wat wils. In veel kantoorpanden- en bedrijven is een airco een noodzakelijke investering. U zorgt er niet alleen voor dat de concentratiespan van u en uw collega’s zo optimaal mogelijk is, ook het ziekteverzuim wordt flink vermindert. Wij komen uiteraard graag bij u langs om uw pand te bekijken en een gedegen advies uit te brengen. Naast zakelijke gebruikers, kiezen ook particulieren er steeds vaker voor om een airco aan te schaffen. Er wordt veelal gedacht dat een airco alleen nuttig is tijdens hete zomerdagen, toch kan hij veel meer. Een airco zorgt ervoor dat uw leefomgeving aangenaam koel blijft en zal het wooncomfort aanzienlijk verhogen.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u een op maat gemaakte offerte ontvangen? Neem dan contact op via onze contactpagina of bel: 0180-613984.

Airco in Ridderkerk

Zoekt u een airco in Ridderkerk of omgeving? Door de gunstige ligging van Van Waterschoot Koeltechniek B.V. in Barendrecht omvat ons werkgebied naast Barendrecht ook steden als Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Ridderkerk tot aan Vlissingen en Eindhoven. Wij kunnen u daarom niet alleen snel van dienst zijn bij het installeren van uw airco, maar ook voor storings- of onderhoudswerkzaamheden zijn wij 24/7 beschikbaar. Twijfel niet langer en kies voor een aangename leefomgeving met airconditioning!