Van Waterschoot Koeltechniek logo

Wilt u graag een airco in Breda laten installeren? Van Waterschoot Koeltechniek heeft al meer dan 45 jaar ervaring met het installeren van diverse soorten koelinstallaties!

Verkoeling

In de zomermaanden kan het vaak onaangenaam heet worden op kantoor of in huis. Om dit te voorkomen kunt u er voor kiezen om uw ruimtes te koelen met behulp van een airco. Van Waterschoot Koeltechniek is u hierbij graag van dienst. Wij leveren namelijk diverse soorten airco systemen voor zowel particulieren als bedrijven! Weet u nog niet zeker wat voor airco systeem het beste bij u past? Wij voorzien u graag van gepast advies!

Verschillende airco’s

Wanneer u een airco wilt laten installeren heeft u keuze uit diverse mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om een airco te installeren in een enkele ruimte maar is het ook mogelijk om een groter airconditioningsysteem aan te leggen voor het hele huis of kantoor. Daarnaast biedt van Waterschoot Techniek meer dan alleen de installatie van een airco in Breda. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de installatie van luchtgordijnen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de entree van uw winkel of kantoor eenvoudiger op de juiste temperatuur houden.

Servicemonteur voor uw airco in Breda

Heeft u een airco in Breda laten installeren? Dan wilt u natuurlijk dat deze het tijdens de warme periodes goed blijft doen. Van Waterschoot Koeltechniek kan u hierbij helpen! Wij bieden namelijk diverse onderhoudscontracten op maat. Zo zorgen wij er graag voor dat uw airco het goed blijft doen. Heeft u geen onderhoudscontract maar wel last van een storing? Dan kunt u ons altijd bellen! Onze ervaren monteurs lossen uw storing graag voor u op.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over onze airconditioningsinstallaties? Of wilt u graag direct een airco in Breda laten installeren? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier!