Van Waterschoot Koeltechniek logo

Wilt u graag een airco in Den Bosch laten installeren? Van Waterschoot Koeltechniek is al 45 jaar het adres voor alle soorten koeltechnische installaties!

Koeltechnische installaties

Bent u particulier en bent u op zoek naar een airco in Den Bosch? Of bent u op zoek naar een partner voor het installeren van airconditioning in uw bedrijfspand? Van Waterschoot heeft ruime ervaring met het aanleggen van diverse koeltechnische installaties. Zo kunnen wij niet alleen uw airco in Den Bosch voor u installeren maar ook koelmeubelen, koelcellen en ook luchtbehandelingsinstallaties. Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u graag van gepast advies op het gebied van klimaatbeheersing en koeling!

Airconditioning voor particuliere gebruikers

Dankzij klimaatveranderingen gaat het steeds vaker warm worden in Nederland. U kunt zich hiertegen wapenen met behulp van een airconditioning. Zo kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een airco te laten monteren die uw slaapkamer ook in de zomer maanden goed koel houdt. Wilt u liever airconditioning in het gehele huis? Ook dat is geen probleem. Onze vakkundige monteurs installeren uw airco in Den Bosch met de grootst mogelijk zorg!

Airco voor op kantoor

Bij hoge temperaturen op kantoor vermindert de concentratie van u en uw werknemers. Om dit te voorkomen kunt u er voor kiezen om uw kantoren te verkoelen met behulp van een airconditioningsinstallatie. Van Waterschoot Koeltechniek helpt u graag bij het vinden van een geschikte installatie. Wij hebben namelijk ruime ervaring met de installatie van verschillende airconditioningsinstallaties en kunnen u daarom ook voorzien van het juiste advies om het binnenklimaat ook in de zomermaanden bij u op kantoor dragelijk te maken.

Onderhoud

Naast het leveren en plaatsen van airconditioning installaties kunnen wij er ook voor zorgen dat ze altijd optimaal blijven draaien. Wij specialiseren ons namelijk niet alleen in de vakkundige installatie van verschillende koeltechnische installaties maar ook in het onderhoud. Zo kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht tijdens storingen. Wilt u liever altijd zeker zijn van de beste service? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af! Zo bent u altijd verzekert van snelle service en vakkundig onderhoud!

Meer informatie?

Zoekt u een installatiebedrijf om een airco in Den Bosch te installeren? Of wilt u graag meer informatie over onze services? Neem dan contact met ons op! Wij voorzien u graag van gepast advies.