Van Waterschoot Koeltechniek logo

Bent u op zoek naar airconditioning voor uw woning of bedrijf? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U zorgt met airconditioning van Waterschoot Koeltechniek niet alleen voor een kwalitatief hoogwaardige airconditioning, maar ook de temperatuur wordt een stuk aangenamer.

U heeft vast weleens op een plek gewerkt, waar de temperatuur niet optimaal was. Uw concentratie gaat achteruit, u wordt slaperig en bent niet vooruit te branden. Het is zelfs bewezen, dat de productiviteit bij een hoge temperatuur met wel 30% achteruit gaat. Redenen genoeg om de temperatuur en luchtvochtigheid zo werkbaar en leefbaar mogelijk te houden.

Airconditioning: hoe werkt het?

Airconditioning, ook wel airco, kan het best vergeleken worden met de werking van een koelkast. De warmtepomp van een airco is een gesloten kringloop van een vloeistof. Dit is een vloeistof met een laag kookpunt, zoals freon. Deze vloeistof verdampt en condenseert vervolgens weer. Bent u geïnteresseerd in de werking van een airco en wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de technische specificaties.

Airconditioning Dordrecht

Van Waterschoot Koeltechniek is gevestigd in Barendrecht en heeft zich gespecialiseerd in het installeren –en onderhouden van koeltechnische installaties. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij een bekende installateur en verkopen wij airconditioning in Dordrecht, Rotterdam, Eindhoven, Vlissingen en nog vele andere plaatsen. Wilt u weten of wij ook in uw woonplaats leveren? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Airco voor particulieren en bedrijven

Airconditioning is er in allerlei soorten en maten. Een woning vraagt om een hele andere oplossing, dan een groot kantorenpand. Van Waterschoot Koeltechniek B.V. heeft jarenlange ervaring en de expertise om u voor elke toepassing een goed advies te geven. Het is voor bedrijven essentieel dat de ruimtes over een goede airco en temperatuurregeling bezitten. De productiviteit zal dankzij de koeling hier niet alleen mee omhoog gaan, de werkplek zal ook een stuk aangenamer worden. Een win- win situatie. Wij helpen u graag met het realiseren van een goed werkklimaat. Of het nu om een enkele ruimte gaat of om een grote kantoortuin Waterschoot Koeltechniek biedt air conditioners op maat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ook voor uw woning, is airconditioning een aangename luxe. Uw slaap- of woonkamer blijft lekker fris, wat het wooncomfort ten goede komt. Dit gevoel van luxe en comfort hoeft niet duur te zijn. Wij kunnen uw woning al voor een scherpe prijs van airco voorzien. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 018 – 06 13 984 of per mail naar info@waterschootkoeltechniek.nl.