Van Waterschoot Koeltechniek logo

Wilt u graag een airco in Tilburg laten installeren? Dat kan met de vakkundige service van Waterschoot Koeltechniek!

Jarenlange ervaring

Van Waterschoot Koeltechniek heeft meer dan 45 jaar ervaring met het aanleggen van koeltechnische installaties zoals airconditioning voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien uw pand niet alleen van de perfecte koelinstallatie die exact past bij uw wensen maar ook gepast advies geven op het gebied van koeling en klimaatbeheersing. Zo bent u verzekerd van de beste service!

Airco voor particulieren

Hebt u last van de hitte of wilt u zich graag wapenen tegen de hitte tijdens de hete zomermaanden? Dan biedt een airco uitkomst. Wilt u bijvoorbeeld een airco in de slaapkamer of juist meerdere kamer? Van Waterschoot Koeltechniek installeert uw airco in Tilburg zonder problemen. Wij hebben verschillende systemen die er voor kunnen zorgen dat uw binnenklimaat te allen tijde aangenaam blijft. Ook als het kwik boven de 30 graden uitstijgt.

Airco voor bedrijven

Van Waterschoot Koeltechniek levert ook airco in Tilburg voor bedrijven. Wilt u tijdens de zomermaanden zorgen dat uw personeel even productief blijft ondanks de hitte? Wij kunnen er voor zorgen dat iedere ruimte binnen uw kantoorpand voorzien is van de beste airconditioningsinstallatie die werken in de zomermaanden dragelijk maakt! Met airconditioning zorgt u er voor dat iedere ruimte altijd de juiste temperatuur en luchtvochtigheid heeft.

Services

Naast de levering en installatie van airconditioning kunnen wij uw airco ook voor u onderhouden. Van Waterschoot Koeltechniek specialiseert zich namelijk niet alleen in de installatie maar ook het onderhoud van verschillende koeltechnische installaties. Naast het leveren van snelle service bieden wij u tevens storingsdienst aan. Wij zijn altijd 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar bij storing van de door ons geïnstalleerde installaties.

Meer informatie?

Zoekt u een monteur om een airco in Tilburg te installeren? Of wilt u graag meer informatie over de beste airco voor uw situatie? Neem dan contact met ons op! Wij voorzien u graag van vakkundig advies.